Můj antikvariát

vyhledávání v českých antikvariátech

Vyzkoušejte novou verzi vyhledávače

Zpracování ovoce v malých provozovnách.

Kott, Vladimír
1. vyd. SZN, 1981. 213, [2] s.
Edice: Rostlinná výroba

Baila.net - více informací o knize, hodnocení, vlastní seznamy

  1. Zpracování ovoce v malých provozovnách
    Vladimír Kott - 1981 - 2114 str.
    Kniha obsahuje návody - jak zpracovat ovoce. Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodnézpůsobyjeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce
    Galaxie knih.cz (Praha 10) - 80 Kč
  2. Zpracování ovoce v malých provozovnách
    Kott, Vladimír - 1981 - 213 s. str.
    Státní zemědělské nakladatelství, Praha 1981, 1. vyd.
    Vazba: měkká
    Stav: Dobrý,běžné opotřebení,kniha vyřazena z knihovny,razítka
    Antikvariát u stromu (Pacov) - 80 Kč
  3. Zpracování ovoce v malých provozovnách (SZN 1981)
    Kott
    Kompoty, výroba džemů, marmelády, povidla, sušené ovoce, ovocné mošty, ovocné sirupy, výroba vína – kvašení, stáčení, síření, čištění a stabilizace atd. Podrobné návody
    Antikvariát Olomouc Holice (Olomouc) - 80 Kč