Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti.
2., dopln. vyd., (v SZdN 1. vyd.). SZdN, 1962. 174, [2] s.
- více informací o knize, hodnocení, vlastní seznamy
-
Adámek, Karel Preininger, Vladimír Smotlacha, Miroslav - 1962 - 174 s. str.
Státní zdravotnické nakladatelství, Praha 1962, 2. vyd., 174 s.
Vazba: měkká
Stav: Dobrý,běžné opotřebení,lehce poškozen hřbet -
Adámek, Karel Preininger, Vladimír Smotlacha, Miroslav , ill. fotografické a obrazové přílohy - 1962 - 174 s. str.
SZdN, Praha 1962, 2. vyd., il.: fotografické a obrazové přílohy
Stav: Pěkná brož -
- 1962 - 174 str.
Dobrý stav, mírně opotřebená. Nakladatel: ... -
- 1962 - 174 str.
Dobrý stav, mírně opotřebená. Nakladatel: ... -
Karel Adámek, Vladimír Preininger, Miroslav, Smotl - 1962 - 174 str.
Chlad jako konzervační činitel i jeho vliv na potraviny, dále chladírny a mrazírny, ošetřování i prodej zmrazených potravin... -
Adámek K. - Preininger V. - Smotlacha M. - 1962
Státní zdravotnické nakladatelství 1962
174 stran, 55 vyobrazení, původní brož 8°, obálka opotřebena, stav velmi dobrý