Můj antikvariát

vyhledávání v českých antikvariátech

Vyzkoušejte novou verzi vyhledávače

Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních odborných učilišť učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník.

Brhlík, Eduard; Romaňuk, Juraj; il. Klindová, Elena
2. vyd., (1. čes. vyd.). Merkur, 1984. 244 s.

Baila.net - více informací o knize, hodnocení, vlastní seznamy

  1. Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník
    Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk - 1984 - 317 str.
    Jazyk: českyRok vydání: 1984Vazba: vázaná Počet stran: 317Stav: razítko školy na předsádce, lehce opotřebované desky, jinak pěknáPodle značky v čísle produktu poznáte, kde se kniha nachází.ZR (např. an-123-ZR66) Zboží je v prodejně na žďárském nádraží - Chelčického 1.CE (např. an-321-CE25)Zboží je v prodejně v DM centru (Náměstí republiky).Ostatní značky (extern, SK, BY) znamenají, že zboží není v prodejně. Je nutno ho objednat!POKUD JE POČET KUSŮ 0, ZBOŽÍ NEMÁME!Další informace o zboží rádi poskytneme e-mailem info@mlha.gr nebo telefonicky: +420 776 484 404For additional information on any of our products, please contact us at: info@mlha.gr
    Antikvariát Mlha (Žďár nad Sázavou) - 60 Kč
  2. Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník
    Eduard Brhlík. Juraj Romaňuk - 1984 - 244 str.
    Jazyk: českyRok vydání: 1984Vazba: vázanáPočet stran: 244Stav: lehce opotřebované desky, jinak pěknáPodle značky v čísle produktu poznáte, kde se kniha nachází.ZR (např. an-123-ZR66) Zboží je v prodejně na žďárském nádraží - Chelčického 1.CE (např. an-321-CE25)Zboží je v prodejně v DM centru (Náměstí republiky).Ostatní značky (extern, SK, BY) znamenají, že zboží není v prodejně. Je nutno ho objednat!POKUD JE POČET KUSŮ 0, ZBOŽÍ NEMÁME!Další informace o zboží rádi poskytneme e-mailem info@mlha.gr nebo telefonicky: +420 776 484 404For additional information on any of our products, please contact us at: info@mlha.gr
    Antikvariát Mlha (Žďár nad Sázavou) - 70 Kč
  3. Technologie přípravy pokrmů pro 3.ročník
    - 317 str.
    Merkur, 317 stran,náklad 12000ks,předsádky lehce narušen,menší oděrky a flíčky
    Starší knihy (Hovorčovice) - 44 Kč
  4. TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ PRO 2. ROČNÍK
    TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ PRO 2. ROČNÍK (Eduard BRHLÍK, Juraj ROMAŇUK)
    1990, 3.VYDÁNÍ, 248 STRAN, PEVNÁ LAMINOVANÁ VAZBA, DOBRÝ STAV
    Knihy Arcanum (Třebíč) - 99 Kč
  5. Brhlík, E., Romaňuk, J.: Technologie přípravy pokrmů pro III. ročník SOU
    - 1984
    Merkur, 1984
    Abnormalizace (Hořice, HK) - 48 Kč