Můj antikvariát

vyhledávání v českých antikvariátech

Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování.

Netušil, Jaroslav; Křivánková, Eva; Holas, Josef
1. vyd. SPN, 1989. 271 s.
Edice: Učebnice pro střední školy

Baila.net - více informací o knize, hodnocení, vlastní seznamy

  1. Technologie přípravy pokrmů,pro 2.ročník stře
    Jaroslav Netušil - 1989 - 272 str.
    Název: Technologie přípravy pokrmů,pro 2.ročník středních hotelových škol
    Autor: Jaroslav Netušil, Josef Holas, Eva Křivánková
    STAV: výborný, viz foto
    POČET STRAN: 272
    VYDÁNÍ: První
    ROK VYDÁNÍ: 1989
    VAZBA: Tvrdá, omyvatelná
    NAKLADATEL: Státní pedagogické nakl.
    ILUSTRACE: čb. fotografie
    EDICE:pro 2.ročník středních hotelových škol - studijní obor provoz hotelů a společného stravování
    Antikvariát59.cz (Praha 10) - 70 Kč
  2. Technologie přípravy pokrmů pro 2. ročník středních hotelových škol, studijní obor provoz hotelů a společného stravování
    Netušil, Jaroslav - 1989 - 271 s. str.
    SPN, Praha 1989, 1. vyd.
    Vazba: původní
    Stav: dobrý
    Antikvariát Poděbrady (Poděbrady) - 70 Kč