Můj antikvariát

vyhledávání v českých antikvariátech

Technologie přípravy pokrmů : Učební text pro 3. roč. stř. odb. učilišť, učební obor kuchař-číšník, zaměření kuchař a kuchař-číšník.

Brhlík, Eduard; Romaňuk, Juraj
3. vyd. (2. čes. vyd.). Merkur, 1990. 303 s.
  1. Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník
    - 1990 - 304 str.
    Technologie přípravy pokrmů pro 3. ročník Merkur pro 3. ročník středních odborných učilišť učební obor Kuchař - číšník zaměření kuchař - číšník Eduard Brhlík, Juraj Romaňuk 1990 vychází ve 3. vydání (2. českém) 304 stran na poslední straně vyplněná tabulka studentů, kniha už je v horším ...
    Aukro (Zuzuule123, Praha) - 299 Kč (aukce)
  2. TECHNOLOGIE PŘÍPRAVY POKRMŮ PRO 3. ROČNÍK,
    BRHLÍK, E. - 1990
    EDUARD BRHLÍK A JURAJ ROMAŇUK, VYD. MERKUR, PRAHA, 1990 ,
    Chiméra (Ostrava) - 90 Kč