Návody k zavařování ovoce, zelenin, masa a ryb v patentních zavařovacích sklenicích "Inwald".
Sklárny a rafinerie Josef Inwald, 1927. 137 s.
- více informací o knize, hodnocení, vlastní seznamy
-
stejná vydání
Návody k zavařování ovoce, zelenin, masa a ryb
v patentních zavařovacích sklenicích InwaldŠtěpničková Jarmila - 1927 - 136 str.
obsahuje č/b vyobrazení v textu -
Štěpničková, Jarmila - 1927 - 137 s. str.
Sklárny a rafinerie Josef Inwald, Praha 1927
Vazba: Pevná
Stav: Flíčky na stránkách a deskách. -
Jarmila Štěpničková - 1927 - 136 str.
v patentních zavařovacích sklenicích -
stejná vydání
Návody k zavařování ovoce, zelenin, masa a ryb v patentních zavařovacích sklenicích Inwald
Štěpničková Jarmila - 1927
Sklárny a rafinerie Josef Inwald 1927