Můj antikvariát

vyhledávání v českých antikvariátech

Konservační metody : Základy konservace potravin, zejména při zprac. ovoce a zeleniny : Určeno stř. i vyš. kádrům konservárenského prům., jakož i stud. na vys. a odb. šk.

Kyzlink, Vladimír
1. vyd. Průmyslové vydavatelství, 1951. 296, [1] s.
Edice: Knižnice potravinářského průmyslu ; Sv. 33
  1. stejná vydání

    Konservační metody


    základy konservace potravin, zejména při zpracování ovoce a zeleniny
    Konservační metody
    Kyzlink, Vladimír - 1951 - 296 s. str.
    Průmyslové vydavatelství, Praha 1951, 1. vyd.
    Stav: dobrý
    Přebal a vazba flekatá, knižní blok je v pěkném stavu
    Antikvariát Přelouč (Přelouč) - 90 Kč