Můj antikvariát

vyhledávání v českých antikvariátech

Bylinky, plody a houby : jak je rozeznat, sbírat a jíst.

Dreyer, Eva-Maria; Dreyer, Wolfgang
Víkend, 2010. 173 s.
Edice: Průvodce přírodou

Baila.net - více informací o knize, hodnocení, vlastní seznamy

  1. BYLINKY, PLODY A HOUBY
    - 2010 - 176 str.
    Bylinkový salát třeba z kopřiv a sedmikrásek se připraví snadno – ale už jste někdy vyzkoušeli vlastnoručně pečený chleba z černého bezu, kořeněný olej z česneku medvědího, chutné brambory s bršlicí? Příroda před naším prahem je plná kulinářských pochoutek! Nemusíme jít až do pravěku za poznáním toho, co všechno naši předkové dokázali z okolní přírody pro sebe využít k snědku. Stačí vyzvědět od babiček nebo prababiček, zvláště pokud žily na venkově, co všechno z rostlin, které byly všude kolem, uměly ... [více]
    Aukro (antikvanusle, Praha) - 220 Kč (KUP TEĎ)